Hej och välkommen till Snälla Alices underbara värld!

Vad roligt att du har hittat hit! Här får du en inblick i vilka vi är och hur vi jobbar. Vi kommer naturligvis att berätta om vad som är på gång hos oss men också i smyckesvärlden. Låt dig inspireras! :) 


Juni 2020

Sommar REA!

Denna sommar har vi ett helt lager att rensa ut och vi behöver din hjälp! I våras lanserade vi vår nya fina kollektion och under vårstädningen upptäckte vi att vi har en del kvar av våra tidigare modeller som vi nu rear ut. Varje vecka under hela sommaren kommer vi att ha olika erbjudanden med smygstart på söndagen innan den nya veckans start. Många modeller är helt unika och kommer inte att säljas igen. Så kika in och håll dig uppdaterad!

-Örhängen att ha hela sommaren lång utan att ta av en enda gång!


April 2020

Snälla Alice 2.0 Snart en månad med våra nya örhängen och det känns underbart att kunna leverera alla nya modeller! De förbättringar som har gjorts är att alla örhängen nu är gjorda i titan vilket är helt nickelfritt. Några modeller är ju förgyllda i guld och roséguld, men själva kärnan är titan. Vi har även några modeller i pärlemor och där är själva pärlan gjord i allergivänlig akrylplast. Det är ett mycket lätt material och det har gjort att vi har kunnat göra dem ännu större men att de fortfarande är nätta. Vi har fler modeller än tidigare och de finns i fler och större storlekar. Älskade kristallstenar finns i fler modeller än tidigare och våra populära glitterbollar är tillbaka i sortimentet (som vi har längtat). Piggen på örhängen har gjorts lite tunnare för att passa fler och baksidan är större för att få bättre grepp när man skruvar på pärlan. Gängorna är längre än tidigare vilket gör att du skruvas på fler varv och därför sitter ännu säkrare. Även fast vi har många olika modeller och färger så är det roligt att se att våra klassiska pärlor är de som är mest populära tätt följt av glitterbollarna. Tanken med Snälla Alice är att erbjuda allergisäkra örhängen som du alltid kan ha på dig utan att behöva ta ut på natten, träningen eller när man duschar. De är framtagna för att sitta i 24/7 och tåla vardagens aktiviteter. Modellerna är stilrena för att passa alla tillfällen från vardag till fest.

/Snälla Alice 


Mars 2020

Hej och välkommen till nya förbättrade Snälla Alice! Vi har under en längre tid arbetat med att ta fram en helt ny kollektion men en ny leverantör där vi nu har fria händer att helt och hållet designa våra egna produkter. Oj, vad stolta vi är att äntligen kunna presentera detta! Vi har under årens lopp fått in både önskemål och förbättringsförslag från er som använder våra örhängen varje dag. Detta har hjälpt oss att ta fram denna kollektions som vi nu presenterar. Vi har valt att gå tillbaka och kalla det för "Back to Basic". Detta kommer att vara vårt bassortiment och med tiden kommer vi naturligtvis att bygga ut med fler underbara modeller. Så sluta inte med att önskal, vi vill alltid veta vad ni tycker och vad ni skulle vilja se i butiken.

Våra nyheter. Alla våra örhängen än ny gjorda i titan, det allra snällaste materialet för huden. Piggen har vi gjort ännu lite smalare för att passa bättre och baksidan är större för att få bättre grepp. Själva gängorna längst ut på piggen är längre så att pärlorna skruvas på fler varv, det gör att det är lättare att skruva på och att de sitter ännu säkrare än förut. Vi har fler större storlekar och ett större bassortiment.

Hoppas att du ska gilla nya butiken och framförallt de nya produkterna. Älskar du vårt koncept? Vi skulle bli så tacksamma om du sprider det till fler i dessa svåra tider för många företag. Tipsa gärna de du tror skulle uppskatta konceptet och vi skulle bli så glada om du delar våra Facebook inlägg och taggar oss på Instagram @snällaalice. Vi tar väldigt gärna också emot din feed back och att vi får dela med oss av den. Tack!

/Snälla Alice


Mars 2020

Nytt, nytt, nytt!

Kära vänner, nu är det äntligen snart dags att presentera vår helt nya kollektion. Som vi har väntat! Sista halvåret har vi jobbat extra hårt med de sista detaljerna för vår kommande lansering. Den skulle ha varit klar för ett tag sedan men vi ville att allt skulle bli perfekt in i minsta detalj och då har det tagit lite extra tid. Därför är vi nu extra stolta över att presentera våra nya modeller och vårt koncept kommer att bli ”Back to Basic”.

ALLT är förbättrat!! Materialen, kvalitén och större storlekar! Vi har fått så mycket tips och idéer från er som bär våra örhängen varje dag. Smalare pigg med större baksida som är lättare att hålla i när man skruvar. Längre gängor så att man skruvar fler varv så att de sitter ännu bättre. Materialet som vi har utgått ifrån är nu Titan som är det allra snällaste materialet för huden.

Våra pärlemor örhängen kommer att finnas i tre olika storlekar. Metallic modellerna kommer att finnas i två storlekar varav den ena är större än det vi har idag. Vi kommer att fortsätta med både modeller i guld och roséguld och självklart varianter med gnistrande kristallstenar. Till sist har vi efterlängtad modell som göre comeback. Men det får bli en överraskning!

Vi passar också på att uppdatera hela webbshoppen när vi ändå håller på därför kommer den att vara stängd från fredagen den 27/3 till vår invigning som är söndagen den 29/3 kl. 06:00. Allt kommer att hålla till i webbshoppen så du behöver inte ta dig någonstans. Luta dig tillbaka i soffan, i myskläder, eller för all del klä upp dig för invigning och välkommen till nya, snyggare och förbättrade Snälla Alice.

/Snälla Alice


Februari 2020

Kärlekens månad

Årets andra månad och vi är ännu ett steg närmare ljuset! Fortfarande ligger vintermörkret dock kvar. Februari är en väldigt mysig månad och vi har Alla hjärtans dag att se fram emot. En dag då vi ofta lägger lite extra omtanke på kärleken. En extra fin middag hemma, en liten present eller kanske en kul aktivitet ihop. I många andra länder är det inte bara kärleken man firar den 14 februari utan det är också förknippat med vänskapens dag. En mycket fin tanke som jag hoppas kan sprida sig eftersom kärlek kommer i så många olika former som till exempel ens partner, barn, djur, vänner, kollegor med mera. Så ut och sprid kärlek och värme i vintermörkret!

/Snälla Alice


Välkommen 2020!

Tack 2019

Vill börja med att vara tacksam för det året som har varit. Vi har fått vara med om mycket glädje, framgång och nyheter. Vi har jobbat hårt på nya kollektionen som har tagit tid att ta fram och senarelagts några gånger om. Det har varit några besvikelser på vägen men vi är väldigt måna om att få fram det allra bästa till dig och därför har det tagit lite längre tid än planerat. För det viktigaste är resultatet. Vi har lyssnat på er, våra kunder, tagit fram modeller, ändrat, tagit bort och lagt till och snart är vi äntligen i mål! Just nu väntar vi bara på att få ett datum för vår premiär och vi hoppas att det blir redan i februari!  

Vi ser fram emot ett underbart 2020 tillsamman med dig!

  

/Snälla Alice


God Jul!

En julhälsning

Julen är äntligen här med underbar Julmat, knepigt pyssel och lediga dagar. Vi vill önska dig en riktigt God Jul och hoppas på massa mys, kärlek och ledighet. Kläm gärna in några lata dagar och gör plats för avslappning och återhämtning. Men framförallt njut och gör det som gör dig glad!

/Snälla Alice


Black Friday 2019

En färgsprakande kollektion!

Vi har de senaste åren haft ett väldigt omtyckt koncept, en kollektion som vi har tagit fram speciellt till Black Friday. Det är modeller som vi inte har haft i shoppen innan och kommer inte heller att ha efter och självklart till ett fantastiskt pris! Varför ändra på ett älskat koncept? I år har vi satsat på en färgsprakande kollektion som kommer att finnas i 6 olika färger att välja på.

Rean kommer att starta på Black Friday den 29 november kl. 06:00 och den kommer att vara öppen ända till midnatt på Cyber Monday den 2 december.

Ser fram emot helgen och att få visa dig våra fina modeller!

/Snälla Alice


November 2019

En glittrande vinter

Vintermörkret börjar lägga sig i vårt avlånga land. Det vill vi lätta upp med att ta in glitter och glamour och vi har därför många olika modeller och färger med underbara kristaller som lyser upp i vintermörkret. Den mest populära hos oss är våra skimrande snöflingor som också passar till årstiden. Det var meningen ett vi bara skulle ha dom under oktober månad men de sålde slut med en gång och många hann inte köpa sitt par. Vi har därför lyssnat på våra underbara kunder som vill ha mer glitter i livet och kommer därför att få in nya i vecka 47. Men det går redan nu att förbeställa sitt par och de finns nu inne så långt lagret räcker.

/Snälla Alice


Oktober 2019

Hej härliga höst!

Då är vi i gång, full fart framåt! Förhoppningsvis är de dagliga rutinerna satta; jobb, gym, fritid och allt där emellan. Då är vi i alla fall glada att örhängena sitter på plats, dag ut och dag in. I ur och skur. Och alltid lika bekväma. Nu endast under oktober månad kommer våra populära glittrande snöstjärnor finnas i shoppen, så passa på att beställa hem ditt par! Som alltid säljs alla våra örhängen i par, pärlorna skruvas fast på framsidan och baksidan är platt och behaglig. Dessutom är de gjorda i allergivänligt kirurgiskt stål som är snäll mot huden.

Vi vill också passa på att tacka vår fina hjärtan och stjärnor som nu har gjort sitt och utgått ur sortimentet.

Vi önskar dig en underbar mysig start på hösten!

/Snälla Alice


September 2019

Underbart att vara tillbaka!

Efter en helt ljuvlig sommar är bloggen tillbaka, känns fantastiskt att vara i gång igen! Hoppas att just du haft en underbart härlig semester. Fast hösten nu är på ingång så hoppas jag att vädret än kommer att bjuda på de där soliga sensommardagarna. 

Det bästa med hösten tycker jag är att man får en nystart. Man har fått vara ledig, varvat ner och kanske hunnit fundera lite extra om lite allt möjligt. Det betyder nya krafter, ny energi och framförallt nya idéer! Nu är det dags att bita tag i vardagen igen och ta kommando över de dagliga rutinerna.

För vår del kommer det att vara en händelserik höst. Den nya kollektionen som skall komma med bland annat större pärlor (som har varit så efterfrågat) är i sitt slutskede och nästa alla detaljer är satta. Än har vi inget datum för när den kommer till shoppen men vi hoppas på inom ett par månader. Så snart vi får ett datum kommer vi naturligtvis gå ut med det. Men innan dess kommer vi hinna med lite andra nyheter, bland annat en glittrande favorit i repris som snart kommer att gästa oss igen…

Bloggen kommer nu att komma ut en gång i månaden istället för varje vecka och kanske vara lite längre istället. Men om vi känner att vi håller på att spricka så kommer vi naturligtvis ut med extrainlägg!

/Snälla Alice


Söndag 30 juni

Sommar

Vår underbara, efterlängtade sommar är äntligen här! Och förhoppningsvis även lite härlig ledighet. Även här på Snälla Alice ställer vi om till semestertider. Bloggen tar sommarledigt och är tillbaka i augusti igen. Leveransen drar ner på tempot vilket innebär att beställningar under juli månad tar en vecka istället för normala tre arbetsdagar. 

Nästa vecka gör vi de sista förberedelserna för semestern:

  • Fyller på lagret med de modeller som fattas.
  • Fyller på shoppen med fler storlekar.
  • Sparkling Ariel kommer i två glittrande färger till.
  • En sommaröverraskning.

 Vi kommer självklart att finnas tillgängliga på mail, Facebook och Instagram hela sommaren för att ge dig bästa möjliga service.

Vi önskar dig en fantastisk, underbar och helt ljuvlig sommar!

/Snälla Alice


Söndag den 9 juni

Slutspurt!

Även om vädret har varit lite varierande så känner man att både sommaren och semestern är på ingång. Vi har haft en helt fantastisk vår att titta tillbaka på även om man alltid skulle vilja ha hunnit med mer men jag hoppas att vi får till de sista detaljerna innan månadsslutet. Vi har utlovat lite fler storlekar att välja mellan och de finns nu på lager, vi ska bara få ut dom i shoppen också! Sedan har vi Sparkling Ariel i ännu fler glittrande färger på väg in. I planen ligger även en liten extra överraskning att se fram emot i juni månad

Snacka om slutspurt innan sommaren!

Önskar en trevlig söndag och en fantastisk vecka!

/Snälla Alice


Söndag den 2 juni

Tack!

Idag vill vi ge ett extra tack till alla våra underbara kunder, vi har verkligen världens bästa kunder! Ni är så snälla och delar med er om vad ni tycker om oss, alltid hjälpsamma och kommer med förbättringsförslag och väldigt tålmodiga när det inte går som planerat. Vi blir överösta av kärlek från er och ni ska veta att det är enormt uppskattat. Särskilt en dag som denna när tekniken inte riktigt är med oss (Swish vill inte fungera som det ska). Då ger det oss extra kraft och energi som vi behöver för att kämpa vidare!

Nedan följer ett litet axplock av kommentarer som vi har tagit från Facebook.

/Snälla Alice


Söndag den 26 maj

Underbara Mor

Idag är din dag. Vi firar dig för att du är en fantastisk kvinna!

Du har burit på mig i 9 månader, ammat och lärt mig allt du kan. Du har kämpat, stressat och undrat om du har gjort rätt. Du har uppfostrat, gett dina bästa råd och överöst mig med din ovillkorliga kärlek. 

Tack för att du gav mig livet!

/Snälla Alice


Söndag den 19 maj

The most beautiful girl in the world

Av en händelse råkade jag se Princes musikvideo till ”The Most Beautiful Girl in the World”. Den är verkligen så fin, en riktig hyllning till alla kvinnor. Med annalkande Mors dag vill jag egentligen inte säga något mer än titta på videon och kom ihåg att du är The Most Beautiful Girl in the World!

Se videon på You Tube här.

Önskar dig en fantastisk vecka!

/Snälla Alice


Söndag den 12 maj

Oooops...

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Men vi ses nästa vecka igen och det ser jag verkligen fram emot!

/Snälla Alice


Söndag den 5 maj

Citat

Jag vet att citat ibland kan vara lite banala men jag inte hjälpa att älska dom. Sprang på denna skylt och kände att det var dags att stanna upp och bli mer medveten. Jag tänkte ta tag i kommande vecka och tänka lite extra på just detta. Kanske kan jag inspirera dig att göra detsamma?

Denna vecka kommer jag därför att fokusera på att leva fullt ut. Jag förstår att lyckan inte bara kommer utan jag behöver vara aktiv och skapa lycka för mig och mina nära. Jag ska tänka efter en extra gång när jag pratar så att det jag säger ska uppfattas som vänligt. Denna vecka ska jag se till att kramas extra mycket. Jag ska tro extra mycket på mig själv och mina drömmar. När jag skrattar ska det vara av ren och skär glädje. Jag ska vara ärlig både mot mig själv och andra. Jag vill sträva mot att inspirera andra och låta mig inspireras och vara öppen för förändringar. Och mest av allt denna vecka så vill jag fokusera på att älska från botten av mitt hjärta.

Vad ska du fokusera på i veckan?

/Snälla Alice


Söndag den 28 april

Den viktigaste relationen

En reklamsnutt påminde mig idag om den viktigaste relationen; den till mig själv. Så viktigt budskap i den lilla reklamfilmen som fick mig att börja fundera på hur den är. Är jag min egen bästa kompis? Är jag snäll mot mig själv? Som när kompisen provar något plagg och det kanske inte är det snyggaste man sett, hur skulle man framföra det? Klart man skulle vara ärlig, men kanske säga det på ett sätt som inte sårar. Om jag själv provar något som inte är så snyggt på, hur säger jag det till mig själv? Ofta går tankarna igång på högvarv och man klankar ner på diverse kroppsdelar och kanske till och med blir arg på sig själv för att man ibland fikar eller inte går till gymmet så ofta som man borde. Men nej, jag är fin som jag är! Jag duger precis som jag är. Bara att leta efter något annat plagg som passar min kropp bättre. Livets berg- och dalbana gör ju att man inte alltid kan prioritera sig själv först men man kan alltid vara snäll mot sig själv. Nästa gång du ser dig själv i spegeln tycker jag att du ska le mot dig själv och tänka något vänligt om dig.

Den viktigaste relationen vi har i livet är den till oss själva!

/Snälla Alice


Söndag den 21 april

Glad Påsk!

Årets Påsk har bjudit de allra flesta av på ett helt ljuvligt väder. Hoppas att du har kunnat njuta av det och kanske till och med några extra dagars ledighet.

Under Påsken har Snälla Alices webbshop genomgått en liten uppfräschning och vi hoppas att du ska gilla vårt nya utseende. Vi är alltid intresserade av att höra vad just du tycker! Både om shoppen och om våra produkter och utbud. Tack vare många förfrågningar och önskemål kommer vi i höst att presentera en ny kollektion och det ska verkligen bli jättespännande!

/Snälla Alice


Söndag den 14 april

Kom ihåg att du är en prinsessa!

Alla våra örhängen är döpta efter olika sagoprinsessor. Det finns en tanke bakom. Sagoprinsessor är ju ofta kvinnor som har fått kämpa och gått igenom olika livsöden. De har inte bara fötts med en krona på huvudet och sedan levde de lyckliga i alla sina dagar. Nej, de har fått kämpa mot elaka människor, hemska monster och ofta även kämpa för kärleken. De är som du och jag, verkliga fighters, fast vi kanske kämpar mer genom vardagslivet. Pusslet som vi ska få ihop. Men ibland kommer också livet emellan med alla olika utmaningar som drabbar oss. I likhet med sagoprinsessorna så klarar vi allt vi går igenom och kommer ut på andra sidan ännu starkare än innan.

 Med sagoprinsessorna vill jag påminna dig om att du är en underbar kvinna; vacker, stark och helt fantastiskt precis som du är.

/Snälla Alice


Söndag den 31 mars

Underbara vår!

Vi har dragit fram tiden en timma och är snart inne i april månad. Vilken start på våren! Solen skiner och himlen är blå. Det är verkligen på våren som jag som mest uppskattar årstidernas skiftningar. Det är något speciellt att gå mot ljusare tider efter en mörk vinter. Så härligt att höra fåglarna kvittra, blommor spricker upp och det blir grönare i naturen. Människorna blir gladare och det känns som att det inte bara är jorden som tinar upp. Perfekt att stanna upp ett slag, känna solen värma på kinderna, höra vinden susa och bara vara.

/Snälla Alice


Söndag den 24 mars

Vardagsfin 

Jag vet inte om vardagsfin egentligen är ett ord, men jag älskar det, eller konceptet i alla fall. De där små knepen som gör att man ser naturligt vacker och fräsch ut, för det ska ju gå snabbt, särskilt på morgonen! Och sedan ska det funka hela dagen genom alla aktiviteter samt väder och vind. Det var bland annat med detta i åtanke som idéen med Snälla Alice föddes. Jag var trött på att alltid ta på och ta av örhängen eftersom jag inte kan sova med de där långa piggarna som sticks. Jag tycket också det var tråkigt när man upptäckte att man tappat ett örhänge för att ploppen på baksidan glidit ut. Dessutom störde jag mig på att de stacks varje gång man kom emot som till exempel när man kramas. Att alltid kunna ha mina örhängen på är lite som vardagslyx. De sitter bekvämt när jag sover, stör inte när jag tränar och passar till alla tillfällen. Framför allt så känns det inte ens att man har dom på. Så underbart!

/Snälla Alice


Söndag den 17 mars

När drömmen blir till verklighet

Vi har under en lång tid arbetat med att ta fram en ny kollektion. Vi har fått så mycket feedback av våra kunder, massor av idéer och förbättringsförslag. Vi har läst allt vi har fått in av er, tagit till oss och provat oss fram. Under ca ett och halvt års tid har vi provat material, förhandlat med leverantörer och tagit fram provkollektioner. Ibland har vi tagit ett steg fram och tre bakåt, andra perioder går det med stormsteg i rätt riktning. Tålamodet har prövats men skynda långsamt är verkligen inte mitt måtto. Skulle jag få väja så skulle jag ha velat haft allt klart igår. Men det ska bli rätt i många led och viljan till perfektion har gjort att det har varit en lång process. Men nu kan jag se målet, där framme! Drömmen som håller på att förverkligas! Vår nya kollektion är snart på plats. Jag är så glad och stolt över att äntligen kunna säga att den snart kommer att släppas och siktet är inställt till hösten. Vi kommer naturligtvis att köra på samma koncept men det kommer bland annat att finnas mer att välja på, tack vare våra underbara kunders feedback och önskemål. Det är verkligen häftigt att ha makten över att kunna uppfylla era önskemål för Snälla Alice är ju till för dig! Parallellt med nya kollektionen jobbas det också men allt runtomkring; teknik, hemsida, layouter, presentation, samarbeten mm.  Och självklart kommer det komma nyheter och uppdateringar redan under våren. Så fortsätta att gilla och följa oss på sociala medier för att alltid vara informerad om det senaste!

/Snälla Alice


Söndag den 10 mars

Din lokala webbutik.

Du vet den där känslan när du besöker din favoritbutik. Du vet den som du verkligen ser fram emot att besöka. Du känner igen de som jobbar där. De hälsar och undrar hur du mår. Kanske pratar ni något mer; vad som hände i helgen eller det där stora som kommer att hända inom kort. Du känner den där mysiga känslan i butiken och värmen när du blir välkomnad in. Kan man få någonsin få den känslan i en webbutik? Det är i alla fall vår dröm och något vi försöker eftersträva varje dag. Det ska vara välkomnande att besöka oss vare sig det handlar om webben, mail eller sociala medier. När vi pratar med varandra (oftast digitalt) så ska det vara det hjärtligt, trevligt och genuint. Vi är en liten butik med stor personlighet som endast finns i Sverige. Mycket av det vi gör görs fortfarande för hand. Vi kontrollerar alla våra produkter och packar dom varsamt, beställning för beställning, med mycket kärlek och omtanke. Även om vi växer så det knakar och det blir mer digitaliserat så är vår dröm att alltid behålla den mysiga och varma känslan.

Välkommen in till oss!

/Sälla Alice


Söndag den 3 mars

Välkommen underbara mars!

Årets tredje månad börjar med milt väder och på många ställen börjar kanske till och med vårkänslorna att infinna sig. Det blir ljusare och ljusare för varje dag och energin efter det långa mörkret börjar sakta att komma tillbaka. Kanske börjar vi planera för lite ledigheter, våren bjuder ju på en del extra röda dagar och sommaren börjar närma sig. Samtidigt rullar vardagen på med allt vad det innebär; tidiga mornar, träning, träffa nära och kära, jobb, plugg, aktiviteter, after work, lunchlådor och trevlig middagar, allt i en härlig salig röra! Skönt att man alltid kan lita på Snälla Alices örhängen, de sitter där dygnet runt, i ur och skur redo att pryda dina öron.

Har du något speciellt du önskar att vi ska skriva om och ta upp på bloggen? Jag skulle älska att höra vad det skulle kunna vara :) 

Ser fram emot en underbar vår tillsamman med våra älskade kunder!

/Snälla Alice


Söndag den 17 februari

Örhängen är kanske inte en sådan stor sak i ens vardag. En liten accessoar på öronsnibben. Ändå är det en sådan stor sak att vi faktiskt går igenom att det läskiga att ta hålen i öronen med allt vad det innebär. Och sedan jakten på de perfekta örhängena. Ska det vara äkta? Design? Festliga? Vardagliga? Små och diskreta eller stora? Jag själv var länge på jakt efter örhängen som uppfyllde vissa kriterier. Jag ville inte ta av och ta på varje dag, jag ville inte att de skulle stickas när man låg och sov eller kramades och självklart ville jag att de skulle vara hudvänliga. Jag tänkte att ett par ringar i guld skulle bli bra. När jag skulle köpa dem så berättade jag om min kriterier för expediten och hon svarade att hon inte rekommenderade att sova med guldringar då det är ett mjukt material som lätt kan deformeras och att affären inte skulle ta ansvar för det om det hände. Inte ens ringar var perfekta... Men av en händelse kom jag i kontakt med Snälla Alice, precis vad jag hade letat efter så länge! Jag provade dem och älskade mina örhängen med en gång! Jo, jag ska erkänna att det var lite pilligt att sätta i dem första gången, men väl på så var det värt pillet (och nu när jag byter modell i bland behöver jag knappt ens titta i spegeln)! I vecka in och vecka ut använde jag mina örhängen. Sov, tränade, kramade mina nära och kära, duschade och de var aldrig i vägen. Små fina pärlor som faktiskt passade alla tillfällen, både till vardags och lite mer uppklätt. Inget som stack ut och fastnade i varken mitt långa hår eller mina schalar. Allergivänligt material som dessutom är hållfast och inte tappar färg eller färgar av sig på örat. Wow! Detta vill jag ta vidare och sprida. Så här är vi! Redo att pryda dina öron och hitta den perfekta passformen för just dig, för vi vet att alla är olika.

/Snälla Alice


Söndag den 10 februari

Söndagar har verkligen kommit att bli en riktig favoritdag. En lugn dag som brukar börja med sovmorgon och sedan långfrukost på det. Den lugna helgens härliga känsla brukar sitta och jag summerar veckan som har varit. Vilka saker som har gått bra och vilka saker som behöver bli bättre. De saker man bockade av och de saker man inte hann med som man får ta med sig till nästa vecka. Jag brukar också planera inför kommande vecka så att jag på måndag morgon vet vad jag ska göra och har en plan inför resten av dagarna. Här är det lätt att antingen fastna i det som har varit eller flyta ut i drömmar om framtiden så jag brukar också ta en stund för att vara tacksam i nuet. En perfekt dag för att blogga helt enkelt!

Det bästa med veckan som har varit var att vi hann ut med vår allahjärtansdagerbjudande. Så roligt att veta att jag inte är ensam om att älska briljanter. Alla våra glittriga örhängen är så populära så det var verkligen roligt att kunna få in lite fler färger i sortimentet. Dessutom har vi fått till ett bättre pris för dom som ju blev grädden på moset! Till veckan som kommer blir det fokus på teknik hos oss och jag hoppas att vi bland annat kan få till Swish som betalningsalternativ.

Jag gillar verkligen devisen att ”varje dag är en ny början”. Det blir liksom en bra start på dagen när man tänker så. Samma tycker jag att måndagar bli en nystart. En ny oskriven vecka i livet med möjlighet att starta om oavsett vad som hände förra veckan.

Let’s do this!

/Snälla Alice


Söndag den 3 februari

Det har varit två tuffa veckor sedan sist. Handlade om vår leverantör som har krånglat vilket har tagit all energi… Det har känts som när man är sjuk och det enda man kan tänka på är att bli frisk och all energi har slukats av detta. All planering har liksom stått still i väntan på att problem ska lösas. Men i slutet av denna vecka löste sig våra utmaningar (hoppas jag) och jag känner hur energin börjar komma tillbaka. Så underbart! Vi får bara snabba på planeringen lite. Snart är det alla hjärtans dag och jag hoppas verkligen att vi hinner ut med vårt kärleksfulla erbjudande. Det är bara att jobba på och fortsätta kämpa. Något annat som är på gång är att vi kommer att få Swish som betalningsalternativ i vår webshopp. Swish är verkligen så populärt och det förstår jag för det är verkligen supersmidigt!

Ser fram emot en fullspäckad måndag och en ny oskriven vecka!

 /Snälla Alice


Söndag den 20 januari

Mer än halva januari har nu gått och det börjar bli dags att infria det där nyårslöftet… Ett av Snälla Alices är att börja blogga, ett väldigt spännande löfte, men kanske mer en plan. Jag ser tillbaka på ett händelserikt år och när jag blickar framåt så ser jag ännu ett händelserikt år framför oss. Det finns många mål, planer och drömmar och jag vill gärna att du ska kunna ta del av dom. Det här är ett sätt för dig att följa Snälla Alice och vad vi har att erbjuda men jag vill också skriva om trender och det senaste inom smycken. Och det som ligger oss varmast om hjärtat är ju allergivänliga smycken. Här har du också möjlighet att skriva vad du tycket och om du har frågor eller förslag till oss. Jag vill också ge dig en liten inblick i vilka vi är och hur vi arbetar. Jag tänker mig att jag skriver några rader varje söndag så at vi det helt enkelt därifrån.

Ser fram emot 2019!

/Snälla Alice


Lämna en kommentar

Skulle bli så glad över att höra din kommentar! Obligatoriskt att skriva namn och mailadress, men mailadress kommer ej att publiceras.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Totalsumma:
    Till kassan