Nöjd kund!

Det viktigaste för oss är DU och att DU ska vara nöjd! Därför har vi generösa regler för öppet köp, bytesrätt och reklamation. Hör gärna av dig till oss om något av nedan skulle vara aktuellt. 

Fullständiga köpvillkor hittar du här.

Retur

Privatkunder har enligt distansavtalslagen rätt till 14 dagars ångerrätt. Men hos Snälla Alice har du alltid 60 dagars ångerrätt. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp om du inte skulle vara nöjd, inom 60 dagar efter det att du har tagit emot varan. Förutsättningen är att förpackningens plombering är obruten och att örhängena inte har använts innan returen. Öppnade och/eller använda örhängen återtas inte på grund av hälso- och hygienskäl. Vid utnyttjande av ångerrätt/öppet köp står kunden för returfrakten. För att utnyttja ångerrätten kan du maila till info@snallaalice.se eller fylla i vårt formulär som du hittar bredvid denna text.

Fyll i formuläret för att få vidare instruktioner. Snälla Alice måste godkänna returen innan du skickar tillbaka paketet.

Reklamation

Är du intge nöjd? Du som konsument har enligt lag möjlighet att reklamera en vara i upp till 3 år efter köpet, dock inom skälig tid från att ett fel upptäckts. Vi försöker alltid i första hand avhjälpa felet, i andra hand omleverans av varan och i sista hand återköp. Vänligen kontakta vår kundtjänst gällande frågor om reklamationer och returer på info@snallaalice.se eller fylla i vårt formulär bredvid denna text. Observera att Snälla Alice måste godkänna returen innan du skickar tillbaka paketet.

Företagsinformation


Snälla Alice

Adress: Snälla Alice |Box 20 | 438 21 Landvetter

Email: info@snallaalice.se

Org. Nr. 8107044862

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.
Totalsumma:
    Till kassan