Nöjd kund!

Det viktigaste för oss är DU och att DU ska vara nöjd! Därför har vi generösa regler för öppet köp, bytesrätt och reklamation. Hör gärna av dig till oss om något av nedan skulle vara aktuellt.

Retur

Hos Snälla Alice har du alltid 60 dagars ångerrätt. Vilket betyder att du kan lämna tillbaka eller byta produkten om du inte skulle vara nöjd. Förutsättningen är att förpackningens plombering är obruten och att örhängena inte har används innan returen. Öppnade och/eller använda örhängen återtas inte på grund av hälso- och hygienskäl.

Fyll i formuläret för att få vidare instruktioner. Snälla Alice måste godkänna returen innan du skickar tillbaka paketet.

Återbetalning av mottagen och godkänd retur sker inom 7 dagar.

Reklamation

Är du intge nöjd? Du som konsument har enligt lag möjlighet att reklamera en vara i upp till 3 år efter köpet, dock inom skälig tid från att ett fel upptäckts. 

Vi försöker alltid i första hand avhjälpa felet, i andra hand omleverans av varan och i sista hand återköp. Vänligen kontakta vår kundtjänst gällande frågor om reklamationer och returer på info@snallaalice.se eller fyll i formuläret.

Adress: Snälla Alice |Box 20 | 438 21 Landvetter

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.
(0)