SÄKER BETALNING genom

Payson  |  PayPal  |  Swish

ALLTID HOS SNÄLLA ALICE:

FRI FRAKT|BÄSTA KVALITÉ|2 ÅRS GARANTI

Alla paket skickas med posten och levereras direkt till din brevlåda!Ariel

Alla våra modeller i Ariel är gjorda helt och hållet i titan, både pärla och pigg. Titan är ett allergivänligt och helt nickelfritt material och är snäll mot huden. Färgen är grå, något mörkare än både silver och vit guld. De modeller som är i olika färger har genomgått en så kallad eloxidering vilket gör att färgen blir bestående i titanet och färgar inte av sig eller bleks med tiden. Ariel finns i två storlekar, klicka på din favorit för mer info!

Belle

Våra modeller i Belle är tillverkade i titan men förgyllda i äkta guld/roségyld. Guld är en ädelmetall som är helt nickelfri. Belle finns i två storlekar, klicka på din favorit för mer info!

Yazmine

Yazmines pärlor är gjorda i akryl, en slags plast och har ett fint pärlemorskimmer. Akryl är allergivänligt och helt nickelfritt. Materialet är också väldigt lätt och gör att den kan tillverkas i större storlekar och det finns därför tre olika att välja på. Piggen är gjord i titan, precis som alla andra örhängen. Klicka på din favorit för mer info!

Esmeralda

Sparkling Esmeralda är nätta örhängen som finns i tre olika storlekar att välja på. Pärlan är allergivänlig och nickelfri, dessutom mycket lätt och fylld med ingjutna kristallstenar. Piggen är gjord i titan.

Tillbehör

Presentkort

Välj att få ett fysikst kort eller ett elektronisk som kommer direkt tll mailadressen. Presentkortet är giltigt i 1 år efter köpet.


Totalsumma:
    Till kassan