TRYGG & SÄKER BETALNING genom

Nets | Payson | Swish | PayPal

ALLTID HOS SNÄLLA ALICE:

FRI FRAK ❤︎ BÄSTA KVALITÉ ❤︎ 2 ÅRS GARANTI

 ✉︎ Alla paket skickas med posten och levereras direkt hem till din brevlåda!


BLACK FRIDAY WEEK

💠 Sparkling Deals 💠

30% REA hela veckan på alla örhängen med kristallstenar!

Fynda dina favoriter redan idag! Ariel

Alla våra modeller i Ariel är gjorda helt och hållet i titan, både pärla och pigg. Titan är ett allergivänligt och helt nickelfritt material som är snäll mot huden.  Ariel finns i flera färger och två storlekar, klicka på din favorit för mer info!


Sparkling Alice

Höstens sprakande nyheter är här! Alice är lite större örhängen formade till platta discar och finns i förgyllt guld, roséguld och i silverplätering med flera ingjutn kristallstenar. De är trots sin storlek mycket lätta och tynger inte ner örat. 

Belle

Våra modeller i Belle är tillverkade i titan men förgyllda i äkta guld/roségyld. Guld är en ädelmetall som är helt nickelfri. Belle finns i två storlekar, klicka på din favorit för mer info!

Yazmine

Yazmines pärlor är gjorda i akryl, en slags plast och har ett fint pärlemorskimmer. Akryl är allergivänligt och helt nickelfritt. Materialet är också väldigt lätt och gör att den kan tillverkas i större storlekar och det finns därför tre olika att välja på. Piggen är gjord i titan, precis som alla andra örhängen. Klicka på din favorit för mer info!

Esmeralda

Sparkling Esmeralda är nätta örhängen som finns i tre olika storlekar att välja på. Pärlan är allergivänlig och nickelfri, dessutom mycket lätt och fylld med ingjutna kristallstenar. Piggen är gjord i titan.

Tillbehör

Presentkort

Välj att få ett fysikst kort eller ett elektronisk som kommer direkt till mailadressen. Presentkortet är giltigt i 1 år efter köpet.


Totalsumma:
    Till kassan