SÄKER BETALNING genom

Payson  |  PayPal  |  Swish

ALLTID HOS SNÄLLA ALICE:

FRI FRAKT|BÄSTA KVALITÉ|2 ÅRS GARANTI

Alla paket skickas med posten och levereras direkt till din brevlåda!


Morsdag

Mors dag är här! Ute i sista minut? Presentkort är ett enkelt alternativ som är så uppskattat att få. Så lyxigt att få välja själv vad hon vill ha i shoppen. Våra digitala presentkort levereras direkt (eller valfritt datum) till önskad mailadress! Finns längst ner på sidan eller klicka här.


Sommar REA!

Denna sommar har vi ett helt lager att rensa ut och vi behöver din hjälp! I våras lanserade vi vår nya fina kollektion och nu under vårstädningen upptäckte vi att vi har en del kvar av våra tidigare modeller som vi kommer att  rea ut. Många modeller är helt unika och kommer inte att säljas igen.  Varje vecka under hela sommaren kommer vi att ha olika erbjudanden med smygstart på söndagen innan den nya veckans start.

Denna vecka är det Sparkling Ariel Pink med en rosa kristallsten. Alla våra reavaror är gjorda i hudvänligt kirurgiskt stål. 

-Örhängen att ha hela sommaren lång utan att ta av en enda gång!


Ariel

Alla våra modeller i Ariel är gjorda helt och hållet i titan, både pärla och pigg. Titan är ett allergivänligt och helt nickelfritt material och är snäll mot huden. Färgen är grå, något mörkare än både silver och vit guld. De modeller som är i olika färger har genomgått en så kallad eloxidering vilket gör att färgen blir bestående i titanet och färgar inte av sig eller bleks med tiden. Ariel finns i två storlekar, klicka på din favorit för mer info!

Belle

Våra modeller i Belle är tillverkade i titan men förgyllda i äkta guld/roségyld. Guld är en ädelmetall som är helt nickelfri. Belle finns i två storlekar, klicka på din favorit för mer info!

Yazmine

Yazmines pärlor är gjorda i akryl, en slags plast och har ett fint pärlemorskimmer. Akryl är allergivänligt och helt nickelfritt. Materialet är också väldigt lätt och gör att den kan tillverkas i större storlekar och det finns därför tre olika att välja på. Piggen är gjord i titan, precis som alla andra örhängen. Klicka på din favorit för mer info!

Esmeralda

Sparkling Esmeralda är nätta örhängen som finns i tre olika storlekar att välja på. Pärlan är allergivänlig och nickelfri, dessutom mycket lätt och fylld med ingjutna kristallstenar. Piggen är gjord i titan.

Tillbehör

Presentkort

Välj att få ett fysikst kort eller ett elektronisk som kommer direkt tll mailadressen. Presentkortet är giltigt i 1 år efter köpet.