Äntligen örhängen för oss som inte byter varje dag

Snälla Alice

Diskreta örhängen i stilren design tillverkade i allergivänligt kirurgisk stål. Örhängena skruvas fast och du riskerar därför inte att tappa dem. Du kan sova, träna och leva ett aktivt liv utan att de är i vägen. Med Snälla Alice ska du aldrig mer behöva tappa bort dina favorit örhängen.

Om oss

Vi är ett svenskt företag som endast finns i Sverige. Vi har varken massproduktion eller gigantiskt sortiment. Vi koncentrerar oss på en enda sak och det är bekväma örhängen för alla tillfällen. Det gör att vi kan ha ett stort fokus på kvaliten och att utveckla våra egna produkter. Vi finns endast på webben och våra örhängen finns endast i vår webbshop (än så länge). Vårt mål är att erbjuda dig med de bästa örhängena på marknaden och ge dig bästa möjliga service därför har vi lagt allt vår krut på webbaserad kundservice och har alltså varken telefon eller växel. Vårt mål är att ge dig en utomordentig kundservice för vi är så tacksamma för att just du kikar in hos oss.

Vi vill gärna kalla oss för "din lokala webbutik" eftersom det vi vill ge känsla av att du är inne i en liten mysig butik, fast på nätet. Det ska vara välkomnande att besöka oss vare sig det handlar om webbshoppen, mailkongtakt eller sociala medier. När vi pratar med varandra (oftast digitalt) så ska det vara det hjärtligt, trevligt och genuint. Vi är en liten butik med stor personlighet.

Mycket av det vi gör görs fortfarande för hand. Vi kontrollerar alla våra produkter och packar dom varsamt, beställning för beställning, med mycket kärlek och omtanke.

Vår filosofi är att det ska vara enkelt att ha på sig fina örhängen som är snälla mot huden!

Kirurgisk stål 315L

Är ett material som är mycket lämpligt för smycken. Det är hållbart, lätt att rengöra och håller färgen. De allra flesta allergiker tål det eftersom det håller EU:s direktiv för nickel-läckage. Färgen har ungefär samma nyans som vanligt silver och därför lätt att kombinera med det. Det är ett hårt material som är svårt att repa, till skillnad från många andra ädla metaller.

Information inför första gången du sätter i örhängen.

Prinsessa

Alla våra örhängen är namngivna efter olika sagoprinsessor. Med sagoprinsessorna vill vi påminna dig om att du är en underbar kvinna; vacker, stolt och helt fantastiskt precis som du är.

Från våra kunder

Vi har verkligen världens bästa kunder! Så snälla och delar med sig om vad de tycker om oss, alltid hjälpsamma och kommer med förbättringsförslag och väldigt tålmodiga när det inte går som planerat. Det är enormt uppskattat av oss! Nedan följer ett litet axplock av kommentarer som vi har tagit från Facebook.

Berätta gärna vad du tycker om oss!

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Äntligen smycken för oss som tränar mycket!
/Mika Jörnryd, Personlig Tränare

Nu behöver jag inte hålla på att plocka av mig örhängena av rädsla för att sticka mitt lilla barnbarn!
/Nina Jensfelt, mormor

Jag har inte tagit dem av mig på ett halvår.
/Jenni Berg, hudterapeuth

Jag tror jag hade hunnit tappa hundra äkta och oäkta pärlörhängen innan jag hittade dessa!
/Sofia Berglund, entreprenör


Kontakt

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar. Du kan välja att antingen maila oss på info@snallaalice.se eller via nedan kontaktformulär. Vi försöker att alltid ge svar inom 24 timmar på helgfria vardagar. 

Ser fram emot att höra av dig!

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.