Äntligen örhängen för oss som inte byter varje dag!

Snälla Alice

Unika örhängen i stilren design tillverkade i allergisäkert titan. Örhängena skruvas fast och du riskerar därför inte att tappa dem. 

Du kan sova, träna och leva ett aktivt liv utan att de är i vägen. Med Snälla Alice ska du aldrig mer behöva tappa bort dina favorit örhängen.

Om oss

Jag hade länge varit ute efter bekväma örhängen. Jag var trött på örhängen som kliade, stacks på baksidan och ringar som fastnade i kläder. Jag ville ha praktiska örhängen som jag inte behövde ta ur varje natt. Letandet pågick länge, tills jag en dag sprang på detta koncept. Wow, vilken smart idé! Den vill jag jobba vidare på. Själva tänket är inspirerat av piercingvärlden där man ofta skruvar på sina smycken. Men våra örhängen är i mått och storlek gjorda för öronhål.

Företaget hade funnits i två år när jag 2016 tog över. Snälla Alice är ett svensk företag och produkterna finns bara i Sverige och våra smycken är designade av oss. På så sätt kan vi kontrollera att bara de bästa materialen används, våra örhängen är ju gjorda för att användas 24/7 vilket ställer stora krav på dem. Vi har egentligen inte en stor massproduktion utan mycket görs för hand och vi packar med mycket kärlek själva varje beställning.

Att jobba med kundservice ligger mig varmt om hjärtat och även om vi endast finns på webben och all kontakt sker digitalt så är vi alla måna om att ge bästa kundupplevelse till just dig! Vi vill gärna kalla oss för "din lokala webbutik" eftersom vi vill ge dig känsla av att du är inne i en liten mysig butik, fast på nätet. Det ska vara välkomnande att besöka oss vare sig det handlar om webbshoppen, mailkontakt eller sociala medier. När vi pratar med varandra (digitalt) så ska det vara det hjärtligt, trevligt och genuint. Vi är en liten butik med stor personlighet.

Jag älskar att jobba med ett varumärke som jag verkligen kan stå för och använder själv varje dag. Tänk få vara en liten del i så många kvinnors vardag och pryda deras öron.

/Josefine

Stolt grundare av Snälla Alice

Titan

Är ett material som är mycket lämpligt för smycken. Det är ett lätt material, väldigt hårt och framförallt allergisäkert. Titan är ett material som går att färga genom en så kallad eloxidering vilket gör att färgen blir bestående.  Titan är till färgen grå, något mörkare än vitguld och silver.

Information inför första gången du sätter i örhängen.

Prinsessa

Alla våra örhängen är namngivna efter olika sagoprinsessor. Med sagoprinsessorna vill vi påminna dig om att du är en underbar kvinna; vacker, stolt och helt fantastiskt precis som du är.

Från våra kunder

Vi har verkligen världens bästa kunder! Så snälla och delar med sig om vad ni tycker om oss, alltid hjälpsamma och kommer med förbättringsförslag och väldigt tålmodiga när det inte går som planerat. Det är enormt uppskattat av oss! Här kommer några av era kommentarer:


"Jag har inte tagit dem av mig på ett halvår."
/Jenni Berg, hudterapeut


"Jag tror jag hade hunnit tappa hundra äkta och oäkta pärlörhängen innan jag hittade dessa!"
/Sofia Berglund, entreprenör


"Nu behöver jag inte hålla på att plocka av mig örhängena av rädsla för att sticka mitt lilla barnbarn!"
/Nina Jensfelt, mormor


"Äntligen smycken för oss som tränar mycket!"
/Mika Jörnryd, Personlig Tränare


Ge oss ditt omdöme!

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.