Detta är vi!

Vår historia

Jag hade länge varit ute efter bekväma örhängen. Jag var trött på örhängen som kliade, stacks på baksidan och ringar som fastnade i kläder. Jag ville ha praktiska örhängen som jag inte behövde ta ur varje natt. Letandet pågick länge, tills jag en dag sprang på detta koncept. Wow, vilken smart idé! Den vill jag jobba vidare på. Själva tänket är inspirerat av piercingvärlden där man ofta skruvar på sina smycken. Men våra örhängen är i mått och storlek gjorda för öronhål.

Företaget hade funnits i två år när jag 2016 tog över. Snälla Alice är ett svensk företag och produkterna finns bara i Sverige och våra smycken är designade av oss. På så sätt kan vi kontrollera att bara de bästa materialen används, våra örhängen är ju gjorda för att användas 24/7 vilket ställer stora krav på dem. Vi har egentligen inte en stor massproduktion utan mycket görs för hand och vi packar med mycket kärlek själva varje beställning.

Att jobba med kundservice ligger mig varmt om hjärtat och även om vi endast finns på webben och all kontakt sker digitalt så är vi alla måna om att ge bästa kundupplevelse till just dig! Vi vill gärna kalla oss för "din lokala webbutik" eftersom vi vill ge dig känsla av att du är inne i en liten mysig butik, fast på nätet. Det ska vara välkomnande att besöka oss vare sig det handlar om webbshoppen, mailkontakt eller sociala medier. När vi pratar med varandra (digitalt) så ska det vara det hjärtligt, trevligt och genuint. Vi är en liten butik med stor personlighet.

Jag älskar att jobba med ett varumärke som jag verkligen kan stå för och använder själv varje dag. Tänk få vara en liten del i så många kvinnors vardag och pryda deras öron.

Totalsumma:
    Till kassan